Foraje puturi apa Buzau

foraje puturi apa buzau

Foraje puturi apa Buzau, apa de la mare adancime. Sursa independenta de apa.

Indiferent de anotimp sau de precipitatii o sursa continua de apa de calitate o reprezinta lucrarile de foraje puturi apa la mare adancime. Echipa Tipfor realizeaza forari puturi pentru apa la mare adancime oriunde in judetul Buzau.

Judetul Buzau este situat in sud-estul Romaniei si municipiul Buzau este resedinta de judet. Alte orase importante din acest judet unde echipele noastre realizeaza lucrari de forari puturi sunt; Ramnicu Sarat, Pogoanele, Nehoiu, Patarlagele si amintim si cateva comune unde am realizat lucrari pintre care Aliceni, Zarnesti, Racoviteni, Posta Calnau, Blejani dar si multe alte localitati.

Notuni generale despre Geologia judetului Buzau

Judetul Buzau cuprinde toate formele de relief, munte, deal, podisuri si binenteles campie in sud est. Datorita acstui fapt si formatiuniile geologice sunt foarte complexe. In zona motana a judetuli regasim roci apartinand formatiiunilor triasic (dolomite, calcare, microconglomerate) dar si formatiuni ale jurasicului si cretacic inferior si superior ( calcare detritice si calcare recifale, sisturi argiloase bituminoase, gresii). In zona de campie a judetului Buzau regasim formatiuni mai moi apartinand neogenuli, pliocenului alcatuite din : argile, argile nisipoase, nisipiri, marne, pietrisuri pe alocuri. In zona de munte a judetului compania Tipfor fealizeaza foraje puturi apa Buzau cu ciocan de fund cu aer comprimat. Foraje la adancimi intre 60 si 200 metri.

Notiuni generale despre Hidrogeologia judetului Buzau

Judetul Buzau este un judet bogat in resurse subterane de apa, atat in partea de campie, deal cat si in partea muntoasa a judetului. In orasul Buzau se gasesc debite mari de apa la suprafata datorita raului Buzau dar nu o apa potabila. Compania noastra a ralizat mai multe foraje puturi in judetul Buzau si va putem spune ca apa din stratele acvifere de adancime este buna. Foraje puturi apa Buzau intre 50 -120 metri. In zonele de deal ale judetului am realizat foraje la adancimi ceva mai mari. Puturile au o adancime intre 100 si 250 metri uneori. In jurul orasului Ramnicu Sarat am realizat foraje cu debite bune la o adacime de 110-120 metri. In zonele joase de campie ale judetului ( Ghergeasa, Balta Alba, etc) sunt zone cu nisipuri foarte fine. Aceste strate acvifere au debite mari de apa dar sunt foarte greu de filtrat. Forajele executate in aceste zone trebuiesc foarte corect executate. Pietrisul introdus in jurul filtrelor trebuie sa fie de maxim 2 mm. In zona de campie sunt multe foraje arteziene.

Foraje puturi apa realizate de comania Tipfor in judetul Buzau

Amintim doar cateva dintre forajele realizate de noi pe raza judetului si anume:

  • foraj in Intorsura Buzaului, 60 m cu ciocan de fund, debit mare de apa.
  • foraje in Posta Calnau 120 m, dinamic 80 metri, debit 1 litru/sec
  • Put in Aliceni, 130 metri
  • In Blajani am realizat foraj la 200 metri.
  • foraj pentru comuna Racoviteni si Florica 140-150 metri
  • La Balta Alba foraje puturi la adancimi 60-80 m
  • In Ramnicu Sarat 110-130 m dar si multe alte foraje

Pentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati pe adresa noastra de mail office@tipfor.ro sau telefonic la 0729104692

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*