Foraje puturi Bucuresti / apa potabila de adancime

foraje puturi bucuresti si ilfov
foraje puturi bucuresti

Foraje puturi Bucuresti apa potabila gratis din gradina dumneavoastra.

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unei solutii alternative la apa de la retea sau a apei  din tot felul de sticle ambalate frumos dar care nu este intodeauna de cea mai buna calitate si mai e si  foarte scumpa, atunci solutia e un foraj de mare adacime la dumneavoastra in curte, echipa Tipfor realizaza foraje puturi Bucuresti. E posibila asa ceva ?

Da, noi cei de la Tipfor din 2007  si pana in prezent ne-am perfectionat in acest domeniu si punem la dispozitia dumneavoastra toate cunostintele si experienta acumulata  pentru a realiza cele mai bune foraje puturi in Bucuresti. Executam foraje puturi  la mare adancime in Bucuresti, Ilfov dar si in restul tarii. De ce doar la mare adancime ?

Pe toti stalpi din Bucuresti si Ilfov si nu numai sunt tot felul de afise si anunturi care mai de care cu ” Foraje puturi Bucuresti ” sau ” foraje puturi ” , din pacate acesti “meseriasi” nu au evouluat in ultimi 20 de ani si fac puturi rudimentare la mica adancime cu tevi de canalizare cea mai prosta calitate, captreaza apa din panza freatica care este foarte poluata cu nitriti nitrati si multe alte chimicale. Noi cei de la Tipfor suntem constienti de aceste lucruri si de aceea nu facem foraje la suprafata ci doar foraje puturi la mare adacime din care captam apa doar din strate de mare adancime. Stratele de suprafata le izolam prin cimentare cu bentonita si ciment injectat la adancimea dorita. Prin acest lucru separam stratele acvifere intre ele si punem in valoare doar stratele de apa de calitate .

Caracterisitici geologice a municipiului Bucuresti

In urma prospectiunilor realizate de institutul national de geologie al Romaniei rezulta ca caracteristicile rocilor in zona Bucuresri si Ilfov apartin cuaternarului holocen si cuaternarului pleistocendar si neogenului levantin. Aceste roci sunt formate din nisipuri argiloase, depozite loessoide, nisipuri, pietrisuri, nisipuri de mostistea, complexe marnoase si binenteles state de Fratesti. La suprafata in unele zone gasim roci de calcar, de aceea cand realizam foraje puturi Bucuresti la suprafata apa este calcaroasa. Rocile din regiunea Bucuresti sunt roci cu o duritate scazuta, nu necesita utilaje foarte puternice pentu a realiza foraje puturi pentu apa.

Caracterisitici hidrogeologice ale orasului Bucuresti

Aspectul hidrogeologic al zonei Bucuresti este unul bogat in strate acvifere. In toata Campia Romana nu se pune problema de apa, ci doar de calitatea ei. Din pacate Bucurestiul are apa foarte proasta la suprafata pana in 60 de metri. Minerale in exces, duritatea apei este mare si pe alocuri este poloata de foste uzine. Statele ideale ce trebuiesc captate cand doriti sa realizati un put forat sunt stratele de fratesti.

Adancimea optima pentru foraje puturi Bucuresti si Ilfov

In municipiul Bucuresti si judetul Ilfov cele mai importante strate acvifere sunt Stratele de Fratesti. Aceste strate sunt cele mai importante datorita calitatii apei si debitelor mari ce se pot exploata din ele. In aceste straturi apa are o directie de curgere specifica si inmagazineaza o cantitate de apa foarte mare sub presiune. Stratele de fratesti sunt impartite in trei orizonturi A, B, C si se gasesc la diferite adancimi si diferite grosimi in Bucuresti si Ilfov, in nordul capitalei le intalnim  la adancimi mari 160-200 metri iar in sudul Bucurestiului ceva mai la suprafata, adancimi cuprinse intre 70-90 metri uneori la 120 metri

Acestea sunt stratele acvifere pe care le urmarim, identificam si apoi sa le captam in timpul realizari forajelor si puturilor in zona capitalei.

Echipele noastre sunt bine instuite si respecta toate aceste lucruri. Suntem foarte atenti la identificarea corecta a stratelor apoi la captarea, izolarea si exploatarea lor.

foraje puturi bucuresti foraje puturi bucuresti

Este necesar sa respectam urmatoarele lucruri;

-teava de calitate Valrom sau TERAPLAST

-izolarea stratelor acvifere prin cimentare sau cu peleti bentonitici

-pietris margaritar de calitate, nisip cuartos in zona filtranta

-alegerea corecta a stratelor acvifere

-exploatarea corecta a puturilor forate

35 Comments

 1. In zona Corbeanca, un put de mare adâncime pentru apă și pompă geotermală pentru o casa de aprox 120 mp se ridică la pretul de….?

 2. Bună ziua.
  Pentru zona Straulesti, care ar fi adâncimea optima pentru o apa potabila și care ar costul final al lucrării?
  Mulțumesc.

 3. Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti oferta dumneavoastră pentru: – foraj apa potabilă zona Ilfov, Chiajna/ Dudu și care ar fi adâncimea optima pentru acesta zona

 4. Buna ziua,
  Imi puteti comunica un pret estimativ pentru un put de mare adâncime 110-120m pentru o pompă geotermală pentru o casa de aprox 150 mp in zona Gulia/Tartasesti ?
  va multumesc.

 5. Buna ziua, m-ar interesa un puț pentru a putea iriga 50 ha in Comuna Sageata, sat Banița. La ce adancime credeti ca ar fi ok? Si care ar fi pretul? Multumesc frumos!

 6. Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti oferta dumneavoastră pentru: – foraj apa potabilă zona Ilfov, BRAGADIRU și care ar fi adâncimea optima pentru acesta zona.
  Multumesc

 7. Buna ziua,pentru sat Palanca com. Floresti Stoeneti jud Giurgiu ce lungime de foraj recomandati si cat ar costa lucrarea total?
  Multumesc

 8. Buna ziua, pentru zona sat Trestieni, com. Ulmi, jud. Giurgiu care este adancimea optima a forajului pentru apa potabila(stratele Fratesti) si respectiv costul lucrarii? Va multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*