Preturi la foraje puturi pentru apă potabilă

foraje la 50 sau 100 metri
foraje puturi apa la adancime 50 sau 100 metri

Puteți afla cât costă un foraj, ce preț este pe metru liniar din rândurile următoare. Oricine vrea să-și facă un foraj, prima întrebare pe care o pune este: cât costă? Preturile la foraje difera de la o zona la alta datorita tipului de sol in care urmeaza sa foram.

Se mai știe și că dacă e vorba de un puț mai adânc acesta va costa mai mult. Roca mai tare iarăși dă un preț de foraj mai mare. Țevi mai mari înseamnă preț mai mare. În lucrările de foraje orice element suplimentar adăugat înseamnă un cost mai mare. O calitate mai mare înseamnă un preț mai mare.

Cât costă un foraj

Practic, pentru foraje de uz casnic și cu țeavă de 125 mm, pentru debite de până la 4000 litri pe oră prețul este de 55-60 euro pe metru liniar. Aceasta în condițiile în care folosim energie electrică de la sursa beneficiarului.

În alte condiții, respectiv cu generatorul diesel electric al firmei noastre, prețul unui foraj este de 50 euro pe metru liniar.

Prețurile de mai sus ar fi valabile pentru foraje în județele Argeș, Sibiu, Brașov, Ramnicu Valcea, Buzau, Ilfov, Prahova, Dâmbovița, București, Olt… Aici, de obicei, avem de-a face cu rocă mai tare, în consecință costurile de execuție sunt și ele mai mari.

Forajele din zona Timișoara, Arad pot avea și prețuri de aproximativ 35-40 de euro pe metru liniar. Explicația este simplă: forăm în sol mai moale și în general nu avem probleme de execuție.

Pentru puțuri forate cu țeavă de 160 mm PVC prețurile sunt 75-85 euro metrul liniar. Valabil la foraje cu debite cuprinse între 6 și 15 mii de litri pe oră.

foraje puturi
Tipfor execută foraje în toataă țara. Forăm puțuri și obținem apa potabilă în locuri unde alții au eșuat. Ideea pe care dorim să vi-o transmitem este aceea că vă recomandăm să vă informați înainte de a a alege pe cineva care va fora în grădina dvs. Uneori prețul vă atrage. Dar ieftin nu înseamnă și bun…

Prețuri foraje cu debite mari

La foraje cu debite mari și foarte mari, pe care le tubăm cu țeavă pvc 200 mm sau 225 mm care pot asigura debite intre 20.000 si 50.000 litri pe ora, prețurile sunt cuprinse intre 120 si 150 euro pe metru.

Desigur că toate aceste prețuri sunt mai mult orientative și valabile în general pentru soluri medii și moi.

Forajele în rocă tare, compactă (stâncă) avem desigur prețuri mai mari. Acestea sunt:

 • 110 euro metrul liniar foraj cu țeavă de 90 mm;
 • 140 euro / metru liniar cu țeavă de 114 mm;
 • 160 euro / metru la foraje cu țeavă de 125 mm.

Forajele in roca se sapa cu ciocan de fund cu aer comprimat.

Prețurile au un caracter orientativ. Un preț final și exact va fi puternic personalizat, în sensul că acesta se va întocmi în funcție de particularitățile geologice ale zonei. Va trebui făcut de asemenea un studiu atent al hărții geologice pentru arealul în cauză.

Citește și „Prețuri la foraje. Probleme și riscuri

Foraje, devize și prețuri. Considerații generale

După cele ce s-au scris mai sus este evident că un preț ca la magazin, despre cât costă un foraj, ar fi dificil de spus în două cuvinte. Un preț de execuție al unui foraj va putea fi aflat la modul orientativ dacă ne adresați o solicitare în acest sens. Fie printr-un e-mail la office@tipfor.ro, fie formular de contact sau direct la telefon 0729.104.692.

Pentru evaluarea de preț avem nevoie de câteva date elementare, respectiv locația geografică, debitul de apă estimativ pe care intenționați să-l aveți. Orice informație despre viitorul dvs. puț forat ne este utilă, oferta de foraj fiind cu atât mai exactă cu cât avem mai multe date. Și, mai mult, este posibil ca la fața locului să descoperim elemente pe care le-ați ignorat.

Pentru a vă putea face o idee despre cât costă un foraj, ați putea studia și alte site-uri. De menționat că (de regulă) nimeni nu se grăbește să dea prețuri exacte. Pentru că lucrările de construcții, inclusiv puțurile de apă potabilă au elemente de neprevăzut, așa cum rezultă din materialul despre prețuri și riscul acestora la lucrările de foraj.

Studiați așadar și oferta altor firme, ați putea să aflați (tot orientativ) cât costă un foraj la foraje-pentru-apa, la ForajApaPotabila sau la AgroIntel de exemplu. Și mai sunt…

Documentații și avize

O parte din prețul unui foraj este constituită din întocmirea documentației și obținerea avizelor de forare. Dacă dvs. credeți că ați putea face unele lucuri singuri sau ați putea da o mână de ajutor celui pe care l-ați contractat la execuția de puturi, vă putem face câteva sugestii.

Spor la treabă, să aveți parte de apă bună!

144 Comments

 1. Sunt interesat de executia unui put de 125 mm cu debit de 4000 l/ora pe 0 proprietate aflata pe drumul DN7( Buc.-Pitesti la km 100 de Bucuresti si 14km de Pitesti
  -nu exista energie electrica
  – La max 10 m , vecina are o fantana de circa 40 ani cu suficienta apa la max 20m adancime ( o putem masura mai exact)
  – Dorim echiparea cu instalatie manuala ( galeata si lant)
  Asteptam o oferta privind :- perioada
  -durata maximala de executie

  • Buna ziua,
   As dori o oferta de pret cu aproximatie la executarea unui put pt. apa potabila/menajera, cu o teava de 125mm pentru debit de 4000l/h in localitatea Moinesti , jud. Bacau, adancime aprox. 30m cu curentul meu. Daca se poate si o perioada de executie.
   Va multumesc !

 2. Buna seara!
  As dori o oferta de pret cu aproximatie la executarea unui put pentru teava de 125mm pentru debit de 4000l/h in zona Sura Mare(la iesire catre hamba pe partea dreapta pe deal),judet Sibiu.Vecinii spun ca este apa la adancimea de 20-25m.Doresc si echipare cu tuburi fantana.Mai specific ca nu am curent electric,dar daca trebuie pot inchiria un generator.As mai dori si un interval de timp cat dureaza executia.Va multumesc anticipat!

 3. Am un puț cu țeava de 200 la o adâncime de 18 metri în Slatina Olt .nu prea are apa suficientă sa zic așa cam 50 litri de apa dar după jumătate de oră se umple.intrebarea mea este se poate scoate țevile și forat încă 10-15 metri dar as vrea cu țevi mai mari de 300 .și la ce preț ar ajunge toată lucrarea.

 4. buna ziua!as dori sa fac o fintina in satul SINCRAIU ALMASULUI jud zalau.E pocibil.cit ar costa.o zi buna .multumesc fintina pentru apa potabila

 5. Buna ziua
  Am o intrebare la dvs.
  Dupa ce sa sapat putul si apa se poate folosi este nevoie de anumit aparat pt a scoate fierul (apa fiind f rosie la culoare) instalat.
  Un aparat care curata apa este nevoie sau doar un fltru de fltrat apa este de ajuns?
  In zona caras-severin otelu-rosu.
  Multumesc.

  • Buna ziua as dori sa sa sap o fântână într-o altă care o am în curte pe tuburi mari e săpată până la 24 m si as vrea sa sap mai mult sa dau de apa sa fie cam 4000l pe ora va rog sami spuneti cam cat ma costa un pret aproximativ si daca se poate săpa in acasa fântână sau trebuie săpată alta
   Sunt de la Candesti- Buzau
   Multumesc o zi frumoasa

 6. As dori un foraj si o aductiune de apa pe o distanta de aprox. 80 – 100 m necesar pt. o casa in mediul rural (com. Faurei, jud. Neamt )apa potabila si menajera si pt irigat aprox. 1500 mp – un cost aproximativ . Multumesc !

 7. Buna ziua. Ma intereseaza daca forati in localitatea Dorna Arini jud Suceava , pentru foraje de uz casnic și cu țeavă de 125 mm, pentru debite de până la 4000 litri pe oră .
  Fantani nu sunt prin jurul locuintei , insa s-a forat la 1 km se locuinta mea si a dat de apa la 60 m adancume. Va multumesc!

 8. Buna ziua. Ma intereseaza daca forati in localitatea TOHAT jud MARAMURES , pentru foraje de uz casnic și cu țeavă de 125 mm, pentru debite de până la 4000 litri pe oră .
  Am si fantana apa este la 6 m dar nu este buna de baut. Va multumesc!

 9. Buna ziua,sunt din Raducaneni,jud. Iasi.Am facut in urma cu 12 ani o fantana din tuburi de beton adanca de 12 ,15m dar a avut apa doar cateva luni.nu e uscata dar nici nu creste apa in ea…e mal ud,atat.
  Ma intereseaza sa fac un put daca veniti in zona si daca se poate un pret aproximativ.
  Multumesc!

 10. Buna ziua!M-ar interesa cat m-ar costa forarea si echipamentul pentru un put cu hidrofor cu o adancime de aproximativ 40 m in jud Prahova comuna Varbilau!Multumesc anticipat!

 11. buna seara!
  un pret pt un foraj apa potabila/menajera
  Stefanesti Arges pamant argila argila nisipoasa la aprox 80 100 m
  exista curent 380v si asfalt la locatie
  multumesc

 12. Comuna Traian Vuia in spatele Muzeului.As dori un foraj pentru apa continua,arteziana.Care este procedura si cat ar putea costa

 13. Buna ziua !Doresc forarea unui put in Onesti jud Bacau ,nu stiu daca faceti forari in zona …fantana de pe strada are apa cam la 10-15 m .M-ar interesa pretul lucrarii si perioada cand ati putea veni in zona …daca veniti ?

 14. Bună ziua,

  Ma interesează prețul aproximativ pentru un foraj casnic în zona Baia Mare(zona Metro mai exact) cu debit minim 1000l/ora cu apa limpede (de preferat potabilă).
  Vă mulțumesc!

 15. buna ziua,ma intereseaza un pret informativ pentru foraje de uz casnic și cu țeavă de 125 mm, pentru debite de până la 4000 litri pe oră in com.Fauresti,jud.Valcea,cit dureaza lucrarea si daca in perioada 19 mai-19 iunie 2019 este posibil de realizat (atunci am concediul).multumesc

 16. Bună seara! pentru un puț de apă potabilă la o adâncime de 60-100 de metri în localitatea Bascov sat Glambocu jud Argeș. Un preț estimativ și în ce perioadă se poate efectua?

 17. Buna ziua,
  Cum se poate reabilita un put vechi cu adancimea de cca. 20 m si tuburi de 80 cm. Anul trecut scoteam zilnic cca. 250 l de apa curata din el. Inaltimea de apa era mai mica de 1m. Tuburile sunt asezate pe niste barne de lemn.

 18. Buna ziua,
  As dori o estimare pentru un put cu țeavă de 125 mm in Sibiel, jud. Sibiu. Nu avem curent pe teren deocamdata. Teren plan, paraul este in apropiere.
  Avem nevoie de apa pentru udarea gradinii (eventual cu un furtun), spalat vase, nu neaparat apa potabila.
  Multumesc.

 19. Buna ziua
  Sunt interesat de executarea unui foraj de uz casnic in com.Starchiojd ,jud.Prahova.As dori daca este posibil o estimare de pret pentru aceasta. Multumesc anticipat,
  Cu respect
  Voicilas Gheorghe

 20. Buna ziua
  doresc un pret estimativ defalcat pentru un put 125 mm + instalatie cu hidrofor.
  Debit de min 1000 Litri / h, adancime foraj aproximativ 30 – 40 m, sol nisipos.
  Localitatea Lazuri, jud. Satu Mare.
  Apa are destinatie casnica / potabila.

 21. Buna ziua,
  Va rog estimati cost si durata pentru executia unui foraj de uz casnic + irigare gradina (D125, 4000 l/ora) in Albota, Arges. Curent mono/trifazat disponibil.
  Multumesc

 22. Buna ziua. Pentru in put de apa uz casnic (adancime 100 – 120m, recomandata de vecini) in comuna Ghiroda (dupa pod) Timis. Un preț estimativ și în ce perioadă se poate efectua?

 23. Buna seara,
  Am construit/forat un put, realizat pe tuburi de ciment de aprox.700 mm diametru exterior, pana la adancimea de 11m, in localitatea Valea Lunga, jud. Dambovita. Executantul ar fi trebuit sa foreze pana la adancimea de 16m, cat are un put aflat la distanta de 10m, construit de peste 50 ani, executat manual, din piatra zidita. Insa, dand deja de apa, dar si de un strat de argila mai dificil de strapuns, executantul nu a urmat planul initial, ci a oprit forajul. Nu sunt multumit de debit, deoarece in perioadele secetoase acesta scade aproape de 0. Se poate continua forarea, la un diametru cat mai “generos”? Care ar fi conditiile? Precizez ca as dori adancirea acestui put cu circa 5-6m, in functie de straturile de sol, pe un diametru cat mai mare, teava de calitate. Este fezabila solicitarea? Cat ar costa si in ce perioada de timp ar fi gata? Precizez ca dispun de curent electric, 230V, monofazat.

 24. buna ziua.am un put de cca24m cu tuburi de 800,iar la baza 3 tuburi de 600 diametru cu apa insuficienta(se umple in 2-3zile).cat ar ajunge costurile estimativ ale unui put mai adanc cu tub de 200 in zona sat POPRICANI jud.IASI.este curent la fata locului.fantana este la 4-5m de drum.

 25. As dori un put de 125 mm in zona Brasov cartier Stupini de aprox 4000 litri pe ora.In zona vecini au puturi cam la 18..20 metri adancime.Mentionez ca nu am curent pe teren.Eventual montat si o pompa manuala pt scos apa

 26. Mă interesează un puț de apă la casa de vacanta situată în Cazanele Dunării, localitatea Eșelnița, în parcare,DN 57,pe tub de 125-200,cu debit până în 4000 litri.

 27. Buna ziua, mă interesează un preț estimativ, foraj in gradina, apa adîncime, nu prim panza freatica, țeavă 125, cu tot cu pompa submersibila, în Tarnaveni, jud mures, am curent

 28. Buna ziua, ma intereseaza cat ar costa un foraj pentru apa potabila in comuna Lunca Corbului jud.Arges cu diametrul minim,avem curent electric. Mentionez ca exista un put cu apa la 11 m, dar este sarata/salcie si nu a mai fost folosit de multi ani. In zona apa s-a stricat inainte de 1989 din cauza sondelor, devenind sarata. Multumesc anticipat.

 29. Buna ziua
  Sunt interesat de executia unui put de 125 mm cu debit de 4000 l/ora pe 0 proprietate aflata in comuna Starchiojd judetul Prahova nr.435.Am un vecin la distanta de 30 mt de locul unde as dori sa forez care este racordat la reteaua electrica de 380 Volti.
  In jurul proprietatii se afla 4 fntani la distante de 100,50,70,80 MT pe alte proprietati cu adancime aproximativa de 10-13 Mtcu tuburi de beton.Mentionez ca si eu detin o fantina cu o adancime de 13,5 mt dar fara debit de apa.
  Practic as dori sa forez daca este posibil undeva pe la 40mt sa pot fi sigur de debitul de apa necesar pentru locuinta.

  Asteptam o oferta privind :
  – perioada
  -durata maximala de executie
  – un pret aproximativ cu fantana echipata cu ce este necesar(pompa,etc…)

 30. Buna ziua!
  As dori oferta pentru un foraj de uz casnic (apa potabila) la o casa situata in localitatea Arad, cartier Aurel Vlaicu, str. Maramures, jud. Arad. Oferta sa fie atat pentru generator el. al firmei dv. cat si pentru sursa de en. el. de la mine. Daca este util, mentionez ca suntem 4 persoane (ocazional 5) la casa, avem trei bai, doua bucatarii ca si puncte de consum. Daca considerati ca este OK dati-mi o oferta la varianta cu teava de 125 mm si debitul de pana la 4000 l/ora. Asigurati si analiza de potabilitate a apei? Va rog luati in considerare o adancime optima de foraj cat considerati ca este necesar pentru certitudinea potabilitatii apei (sunt nou in zona si nu cunosc adancimea stratului freatic unde apa este potabila). Am inteles ca dati un tarif pe 1 ml, dar as dori sa estimati un cost total la cheie a sursei de apa potabila.
  Multumesc!

 31. buna ziua am un foraj de 12 mm 63 de metri adincime in sacosu mare timis daca consum 10 minute apa curge cu nisip se poate face ceva sau trebue un alt foraj. va multumesc

 32. Buna ziua
  Sunt interesat de forarea unui put de apa in localitatea Negresti jud. Vaslui ( str. Decebal) pentru exploatare casnica.
  Exista racord la energie electrica.
  Exista deja o fantana cu adancime de aproximativ 20 metri si tuburi de beton de 300 mm,dar apa nu este potabila. Se poate fora in acelasi loc pana la adancimea corespunzatoare sau este necesara o executie de la zero?
  As dori o estimare de pret; teava de 125 mm cred ca ar asigura un debit suficient.
  Multumesc frumos!

 33. buna ziua as dori un put de uz casnic apa potabila in com fundeni jud calarasi la o adancime de peste 50 m forat mecanizat la un metru distanta de putul actual(am facut deja gaura betonata de hidrofor gen pivnita 2 x3 x2)vreau oferta ptr teava albastra valrom cu astuparea primului izvor.Sau daca se poate prelungirea putului actual care are 15 m dar are mult calcar.multumesc

 34. Buna ziua va rog frumos daca imi puteti spune cat ar costa un foraj la circa 20 metri pt apa de udat in gradina, terenul se afla in comuna manesti judetul prahova mentionez ca inca nu este curent electric dar pot cumpara un generator

 35. Buna ziua!
  As dori sa aflu pretul estimativ al unui foraj de uz casnic (apa potabila) la o casa situata in comuna Ciurea jud. Iasi, energia electrica fiind furnizata de mine. M-ar interesa varianta cu teava de 125 mm si debitul de pana la 4000 l/ora.

 36. asi dori o fantana forata in ianova judetul timis 15 km de timisoara la o adincime cam 60 m cu teava de 125 mm si debitul pana la4000l la oro si daca se poate si analiza de potabilitate a apei.

 37. As dori un put ptr apa potabila o adâncime de 50m pe țeavă de 125 debit de 4000mc/ora. Com. Berceni Prahova. Care ar fi costul lucrări?. Zi buna

 38. Buna ziua,
  As dori o oferta de pret cu aproximatie la executarea unui put pt. apa potabila/menajera, cu o teava de 125mm pentru debit de 4000l/h in localitatea Targu Ocna , jud. Bacau, adancime aprox. 30m cu curentul meu. Daca se poate si o perioada de executie.
  Va multumesc !

 39. Buna Ziua. Asi dori o oferta de pret pentru un put cu teava de 125 mm cu adincimea de 15-20 metri maxim,cu debitul de 4000 litri pe ora pentru consum si folosinta in gospodarie .Locatia se afla in Judetul Hunedoara Comuna Balsa Sat. Poenita . Astept raspunsul Dumneavoastra , O zi buna sa aveti,Doamne Ajuta !

 40. Buna,

  locuiesc in Cluj Napoca, Valea Fânatelor. Am o fantana cam de 9 metri, dar nu prea am apa. Am inteles ca se poate fora la adancime mai mare, si ca asa voi avea apa potabila destula. Doresc si eu cateva informatii daca se poate, legat de pret, si timp de executie, si daca exista garantie. Multumesc!

  Beni

 41. Buna seara. Am o intrebare.executati puțuri si in Republica Moldova? Pot sa ofer eventual cazare fara contra cost. Aproximativ 30-40 de metri adancime cu diametrul maxim de 200 mm. Cam cât ar ar fi prețul aproximativ?Mulțumesc si o seara bună vă doresc.

 42. Buna ziua !
  Locuiesc in orasul Mizil, judetul Prahova si as dori o oferta de pret pentru un foraj de adancime medie cu diametrul de 150 mm , adancime 35 ml pentru uz casnic . Putul va fi situat in mica gradina de langa locuinta mea. Sunt racordat la electricitate trifazica. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc anticipat !

 43. Buna ziua. Mă interesează dacă s-ar putea să mă ajutați cu un foraj de mica adâncime pentru udat gradina. Locația este in Com Puchenii Mari ,jud Prahova , sat Odaile. Mai avem o pompa manuala in curte , iar apa e la 5-6 metri, însă am nevoie și de a doua sursă de apă .

 44. Buna seara! As dori o oferta de pret estimativ pentru un foraj put pentru apa, care sa asigure apa potabila si menajera la o casa cu mansarda, cu curentul meu. Adancimea dorita este cea care ati considera Dvs. ca asigura o apa potabila de o calitate superioara dar nu mai putin de 40m. O intrebare suplimentara ar fi daca executati si forari la adancimi care permit aruncarea continua a apei in afara. Mentionez ca este vorba de judetul Teleorman. Multumiri!

  • Buna ziua, va rog sa verificati casuta de email. Caracteristica arteziana a putului(adica apa ce iasa singura la suprafata) nu depinde de noi, depinde de presiunea stratelor acvifere, si nu are legatura cu adancimea. Pot fi foraje la 70 m arteziene si foraje la 200m care nu sunt arteziene.

 45. Buna ziua ma intereseaza un put pt alimentare apa curenta la casa si gradina ..30 metri adancime…sa se poata scoata cu o pompa …nu doresc manual…imi dati va rog un cost total…daca se poate si cat costa aprox..documntatia.

  • Buna ziua, noi nu executam foraje de mica adancime, sunt firme de obicei locale ce executa lucrari de mica adancime. Noi nu va putem ajuta.

 46. Bună ziua.
  Aș dori un preț și un termen de execuție pentru un puț care să debuteze în jur de 4000 l/h in satul Nires, județul Cluj. Vă mulțumesc anticipat.

  • Buna ziua, am trimis un email cu oferta. Noi am executat foraje in apropiere de dumneavoastra stim ce e acolo.

 47. Buna ziua,

  as dori sa stiu cam la ce adancime as gasi apa potabila in Sanmihaiu German, jud. TM? Mentionez ca e mult Fe in zona aia. Totodata, cat ar dura si cat ar costa.

  Multumesc anticipat

 48. Buna ziua,

  Comuna Malureni , jud. Arges. Fantana adanca de 6-7 m, anul acesta izvorul a scazut in debit si volumul de apa nu mai este satisfacator. Va rog sa-mi spuneti ce solutie ar fi posibila: adancirea actualei fantani; saparea unui put nou; ….sau orice alta varianta propuneti dvs (eventual si costuri estimative)
  Multumesc

  • Buna ziua, aceea fantana nu se poate adanci, singura solutie e un foraj de la 0 m. Am trimis pe email un mesaj in care va solicit anumite lamuriri.

 49. Buna ziua ma intereseaza pretul pentru un put cu teava de 125 pentru irigatii in Ramnicu valce,stada Drumul Garii, Nr 57.Am energie electrica

  • Buna ziua, daca vreti foraj de mica adancime sa udati gazonul, nu va putem ajuta. Noi executam foraje de medie si mare adancime, profesionale.

 50. Buna ziua. Doresc sa aflu pretul unei fantani in localitatea Siria (jud arad), in apropiere de manastirea Feredeu. E zona de deal dar nu e asa de mare altitudine. In zona mai sunt cateva fantani la 8-10 m dar fara debit prea mare. As fi interesat de o fantana la 20-25m. Am curent pe teren. Multumesc!

 51. Bună ziua,
  Un preţ pentru un puţ în Prundu jud Giurgiu,adancime 50m,pentru apă potabilă certificată, diametru 125_150 mm,debit 4 mc\h.
  Vă mulţumesc !

 52. Bună ziua! Mă interesează un put pentru uz casnic , debit de 4000 l/h in loc. Popricani Iasi. Mă interesează pret si la ce adâncime ar trebui forat Mentionez ca avem fântâna in curte cu o adâncime de aproximativ 16 metri, dar pe perioada verii rămânem fără apă. Vă mulțumesc! .

 53. Buna ziua,
  Doresc forarea unui put in sat Valcelele, jud. Arges. Mentionez ca in apropiere se afla un put cu adancimea de 50 m cu debit mare de apa. S-a incercat forarea unui put cu adancimea de 35 m si nu s-a gasit apa.
  Va multumesc,
  Cirstescu Olga

 54. Buna ziua,
  Doresc o estimare de pret pentru un foraj apa potabila in locatia Bod jud Brasov, GPS 45°45’17.7″N 25°38’33.9″E. Mentionez ca solul este moale si prima panza este la aprox 15m, iar cea de-a doua la peste 30m adancime. In vecini s-a forat manual pana la 30m pana la a doua panza. Curtea este imprejmuita si are sursa de curent trifazic. Rog oferta completa cu materiale si manopera si un termen de executie

 55. Buna seara,

  Va rog sa ma ajutati cu o estimare de pret pentru un foraj put pentru uz casnic, 4000 l/h in localitatea Veta, judet Mures. Este nevoie de avize si in ce perioada r fi posibila o astfel de lucrare?

 56. Buna ziua,

  Am o fantana cu tuburi de beton de 1 metru diametru. Adancimea la care este sapata este de 10m. As vrea sa forez in aceasta fantana inca 40-50 metri pentru a avea apa permanent (momentan, reusesc sa golesc fantana in aproximativ 2 ore cu o pompa submersibila cu iesire pe 1 inch). Apa va fi folosita pentru uz casnic cat si udat gradina. Pentru a scoate apa din fantana ma gandesc la 2 modalitati: o pompa submersibila solara, pentru irigatii si un hidrofor pentru a aduce apa in casa. Terenul pe care trebuie facut forajul se afla in Judetul Buzau, zona de campie, comuna Bradeanu. Pe langa adancirea acestei fantani, mai vreau sa fac un foraj in partea opusa a terenului, tot la 40-50 metri. Forajul de aici va fi folosit la irigare iar modalitatea de extractie a apei va fi facuta cu pompa submersibila solara. Va rog sa-mi trimiteti o solutie si o cotatie de pret. Multumesc.

 57. Bună ziua! Sânt din Tohani, jud Prahova ,Nr 20 dc.73 A. Doresc să sap un put de 100 metri. Pentru uz gospodăresc. In vecinătatea mea (50metri) este un put de circa 80metri, având oglinda apei la aproximativ 40 m .doresc să-mi dați un preț pe metru. Multumesc frumos !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*