Foraje puturi in toata Tara. Preturi corecte

foraje puturi

Cand vorbim despre lucrari de foraje puturi, ne referim la acele puturi pentru apa potabila. In primul rand, criteriul care-l intereseaza pe client este pretul. Respectiv cât l-ar costa pe el un put forat. In principiu, pretul este compus din mai multi factori. Dar trebuie sa retineti ca noi, Tipfor srl din Timisoara, executam foraje puturi la preturile cele mai avantajoase.

Preturile cele mai mici? Ar fi gresit sa spunem asta, caci exista firme de foraj care ofera pretul cel mai mic si de fapt fac doar o gaura in pamant. Din care, pentru un timp, chiar iese apa. Noi facem foraje la preturile corecte. Adică forajele noastre vor funcționa la fel și peste 20 de ani. Facem foraje puturi de apă care durează.

Dacă vă interesează, există un site de unde puteți alege orice firmă de foraje puturi. Cu mentiunea noastră că este un site publicitar, adică acolo existi doar dacă plătesti. Noi existăm doar pentru că forăm puțuri!

foraje puturi
Esenta lucrarilor de foraje puturi este apa. Ce poate fi mai incantator decat sa scoti apa din pamânt!?

Prețul în lucrările de foraje puturi

Mai jos aveti elementele constitutive principale ale lucrarilor de foraje puturi in general. Cu interes desoebit in cele pentru apă.

 1. Duritatea solului. Este cea mai importanta caracteristica a solului in care intentonam sa foram. Influenteaza direct randamentul de avansare in roca.
 2. Adancimea la care estimam ca se va face forajul. Costurile pe metru cresc foarte mult pentru foraje la adancime mica sau la acele puturi de peste 200 metri adancime.
 3. Distanta ce urmaza sa o strabatem de la locul unde se afla cea mai apropiata instalatie de foraj pana la dumneavoasta in curte sau sediu.
 4. Debitul de apa solicitat de beneficiarul lucrarii. Este un parametru esential in proiectarea si executarea corecta a unui puț.
 5. Diametrul  tubulaturii solicitate. Clientii ce nu tin cont de recomandarea noastra si solicita un diametru mai mare decat cel propus de noi vor plati mai mult.
 6. Diametrul de sapare al gaurii forajului. Avem peste 10 ani de experienta si putem spune ca nu diametrul gaurii de sapare este foarte important. Ci, mai ales, pietrisul margaritar ce se introduce in jurul tubulaturi PVC este cel care conteaza. Recomandarea noastra este ca diametrul gaurii forajului se fie cu 100 mm mai mare decat cel al tubulaturii introduse, circa 50 mm in jurul tubulaturii. Clieinti ce insita sa facem o gaura mai mare decat recomandam noi vor plati mai mult.
 7. Pietrisul margaritar ce se introduce in jurul tubulaturi PVC.
 8. Timpul necesar pentru limpezirea forajului (putului). Sunt zone in tara unde apa se lipezeste mai greu si necesita prezenta unei echipe mai multe zile pentru testele de pompare si limpezire.

Pentru oferte personalizate de foraje puturi va rugam sa trimiteti o cerere de oferta  pe adresa office@tipfor.ro sau informatii la telefon 0729104692 

Va promitem cel mai mic pret din tara.

Calitatea ne reprezinta, pretul ne recomanda!!!

Citeste si Pompe de caldura pentru incalzire.

Foraje puturi absorbante

Let’s Drill !

61 Comments

 1. Eu am un put are cam 10metri nu am folosito din 2003 momentan am apa in ea dar cam la 50cm aproximativ si as avea nevoie de mai multa apa ce se poate face in cazul meu ,purul este facut de peste 100de ani si este zidira din piatra de rau ,vreau un sfat bun ?

 2. BUNA ZIUA.. LOCUIESC IN PANTELIMON ILFOV SI AM FACUT UN PUT DE 20-21 M ADINCIME SI AM APA FT. CALCAROASA SI AS DORI SA-L MAI ADINCESC CAM 10-15 M IN ADINCIME SE POATE SI CAM CIT MAR COSTA PE M LINIOAR IN ADINCIME .MULTUMESC ASTEPT UN RASPUNS LAS NR MEU DE TELEFON 0726925509 MULTUMESC F. MULT

 3. Vreau sa fac un put de suprafata (20-50)m pe teva de 300 mm si as dori un pret/ml.Santem doua fam apropiate.Tel.0746419995.

 4. buna ziua as dori sa stiu cat costa un foraj la o adancime in jur de 100 m la gata forat, tubat ,izolat jud. vaslui sat baltateni comuna bacani 0757044180 va rog contactatima va multumesc silviu.

 5. Doresc să foreze un puț de apa în comun.Lisa sat Breaza județul Brașov lângă mânăstirea satului Breaza la adâncimea de aproape 50 m.Doresc ofertă de preț.

 6. Asi dori si eu o oferta pentru un put in localitatea Rudina comuna Bala Judetul Mehedinti pentru o adancime de 20-25 ml . Cu stima Brabete George

 7. Buna ziua! Sunt din com.seaca , teleorman, am o fantana sapata in ’89 cu sondorii care au luat probe in acel timp! Am 7 m pana la apa si (14m de apa avut) vreo 5 m de apa! Mentionez ca putul a fost sapat pana la marna ! Cum sau ce se poate face ptr a scoate chisaiul pana la adancimea la care a fost sapata? Cat m-ar costa?

 8. As dori si eu un put de apa potabila am incercat manual pina la 9 m si nu au dat de apa si nu am mai continuat .As vrea sa incerc pri foraj si as dori si pretul pe metru cu tub cu tot .Va multumesc.Va las si nr meu de mobil 0746166618.,

 9. Buna ziua, ma inrereseaza prettul pentru un put pentru udat gradina si consumul gospodariei in localitatea Sinesti jud Ialomita. Sos Bucuresti-Urziceni 30km.
  As vrea sa stiu care este cel mai bun put ca raport pret-addancime-diametruu.
  Va multumesc anticipat.

 10. am un put de 25m adancime dar nu am debit sufficient . vrea sa stiu cat ma costa ml pentru inca 30 m. com. catina jud Buzau tel 0740335350

 11. Buna ziua! As dori o oferta de pret pentru un put apa potabila. Diferenta de nivel dintre locul unde as dori forajul si albia riului Arges este de aproximativ 70 m. Localitatea este Oestii Ungureni Jud Arges. Locul de forare se afla pe partea stinga a riului Arges, cum mergi spre Vidraru.

 12. avem o pompa sapata la 9 m adancime pe teva pvc portocalie.au dat de primul strat de piatra si nu au mers mai departe.au zis ca nu mai pot.dar apa la firt se ingalbenest
  e .ce putem face/zona este rafov prahova. multumesc.

 13. Buna ziua
  As dori un pret pentru un numar de 50 foraje perimetrale la o adancine de 8m cu diametrul intre 220-250mm in care se VOR introduce profile IPE 200mm si care se vor betona de la cota -8 la Cota -6
  Locatia este in Bucuresti.

 14. Buna. Cat costa un put sapat in Brasov (cartier Stupini) , care sa imi asigure apa (nu neaparat potabila) necesara lucrarilor de constructie ? Mentionez ca nu exista curent electric si am inteles ca apa ar fi la 4-5m . As dori de asemenea sa stiu daca am nevoie de vreo autorizatie sau alta hartie pt a face o astfel de lucrare. Multumesc!

 15. Sa traiti!As dori un pret pentru un put forat la o adancime de 50 m in com.Valea Mare ,sat. Margineni, jud. Valcea. Multumesc!

 16. Vreau un put forat la circa 40 m adamcime in localitatea Castranova jud Dolj
  Va rog sa-mi faceti o oferta de pret
  Multimesc

 17. Buna ziua. Doresc sa fac o casa la tara( zona de deal),dar nu am apa curenta. As vrea sa fac un puț de apa,strictu necesar ptr o casa( nu stiu ce volum de apa sa aproximez).Imi puteti da ceva detalii de pret.si xum se procedeaza? Locul este in judetul Valcea,Ocnwle Mari, sat Slatiore! Multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*