Investigatii video la foraje puturi

video foraje puturi

Investigatii video la foraje puturi a devenit un lucru destul de obisnuit. Nu mai exista acea teamă de necunoscut când ai probleme la un puț forat. Adică nu știi de ce nu funcționează totul cum trebuie și n-ai idee unde poate fi localizată defecțiunea. Chiar dacă, profesionist in foraje puturi fiind, explicația pentru proasta funcționare este identificată.

Tipfor srl Timisoara realizeaza investigatii video la foraje puturi si masuratori geofizice pentru adancimi de pana la 300 metri. Calitatea imaginii video este de înaltă performanță.

Tehnologia modernă a reușit ca în decurs de câțiva ani să introducă acest mijloc de investigație. Ivestigatii video la foraje puturi. Filmarea la mari adâncimi cu o cameră video poate rezolva așadar multe probleme. Poate identifica dacă pompa este blocată sau scăpată în puț. De asemenea se observă dacă sunt obiecte/corpuri străine în foraj, de aceea este bine sa facetii investigatii video la foraje puturi

Filmările video pot identifica de ce forajele dau nisip, respectiv dacă și când este nevoie de o denisipare a puțurilor.

Măsurători geofizice de precizie în foraje puturi

Tipfor srl Timisoara si-a extins gama de servicii pe care le executa clientilor din toata tara cu o completare a masuratorilor geofizice pe care le putem face. Astfel, prin aparatura de ultima generatie de care dispunem putem identifica straturile acvifere.

Putem identifica daca merită o investitie in foraje puturi pentru un anumit areal sau o locatie specifica.

O aplicație interesantă și utilă este și aceea cu identificarea proprietăților apei. Tipfor srl Timisoara poate da relatii daca apa din stratul acvifer este sarata.

Aplicatii si la foraje orizontale sau canalizari

După cum ați intuit, prin investigatia video dintr-un foraj se determină starea de uzură a filtrelor, poate stabili starea de uzura a mantalei. Mai mult, prin camera video trimisa de noi in adancurile puturilor, stabilim tipul de particule in suspensie.

Subtraversarile sunt alte foraje ce intra in sfera noastra de activitate. Caci constructorii stiu ce inseamna sa gasesti cauza pentru care lucrarea nu inainteaza sau debitul de apă este insuficient.

Cititi si : preturi la foraje puturi 

-foraje puturi Bucuresti

> Producatori de echipamente pentru investigatii video in foraje puturi

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*