Placute vidia pentru foraje si minerit.

pastile vidia foraje
placute vidia sape foraj

Placute vidia pentru instalatiile de foraje sau cele din minerit comercializate de Tipfor srl din Timisoara. Acestea sunt produse avand la baza carburi metalice sinterizate. (Sinterizarea este acel proces prin care se confera o duritate excelenta unor piese prin acoperirea ei cu pulberi de o duritate mult mai mare decat a maetrialului suport.)

Utilizarea de sape pentru foraje realizate exclusiv din material vidia ar crește enorm costurile de exploatare. Tehnologia actuală a introdus în exploatarea și realizarea oricărui tip de foraje sapele de foraj cu vidia sinterizat. Mai ieftin, mult mai ieftin, la o durată de viață în exploatare semnificativă. Tipfor SRL Timisoara comercializeaza placute de vidia pentru sculele dvs de foraj sau minerit care sunt conforme cu normele internationale. Cu standardele aplicate de toți marii producători de scule așchietoare.

Principalele elemente din care se confectioneaza aceste placutele vidia pentru sapele de foraje sunt:

  • compozit de carbura de wolfram combinat cu liant de cobalt
  • uneori in funtie de utilizare se adauga si nichel
  • tantal
  • niobiu.

ciocan fund foraje

Foraje cu vidia de la Tipfor

In urma procesului de sinterizare rezulta un produs foarte dur. Aceste calităti sunt necesare forezelor care sapă mai ales în soluri dure. Sapele de foraj dotate cu placute vidia comecializate de Tipfor SRL au urmatoarele caracteristici:

  • rezistente la abraziune
  • rezistenta la incovoiere
  • rezistenta mare la rupere
  • rezistenta mare la coroziune

Datorita acestor proprietati, carburile metalice utilizate la productia de placute vidia nu sunt aplicabile doar la foraje. În functie de compozitia sunt utilizate pe scara larga in mai multe ramuri ale industriei. Domeniile principale sunt industria automobilelor, a mineritului, industria de armament. De asemenea, vidia obtinuta prin proecesul de sinterizare se foloseste si in medicina.

Nicăieri acestea nu sunt mai potrivite decât la prelucrarea prin așchiere și la foraje puturi sau minerit.

Placutele vidia sunt utilizate la confectionarea sapelor de foraj cu lame. Acestea se lipesc pe lamele sapelor prin procedeul de alamire cu sarma de alama si cu ajutorul boraxului. Ultimul este un decapant si ajuta la curatarea suprafetei unde urmeaza sa fie lipita placuta vidia. Se oferă astfel o o fixare mai buna intre placuta vidia si suprafata metalica. Inainte de lipire este necesar ca suprafata metalica sa fie foarte bine curatata. După cum observați aproape orice foraje au nevoie de scule de săpare dotate cu plăcuțe vidia.

Sapele cu lame se folosesc la executarea de foraje puturi de apa pentru solurile moi si medii.

Oferta permanenta de sape foraj

Tipfor Srl confectioneaza la comanda sape de foraj cu lame la urmatoarele diametre: 150 mm, 215 mm, 250 mm, 315 mm, 350 mm, 444 mm. Sapele sunt confectionate tin tabla de 15 mm ,20 mm, sau 25 mm.

Multe din aceste sape sunt si pe stoc dar livram oriunde in tara prin curier rapid.

Cititi si :

-Foraje puturi apa

-Denisipari puturi apa

-Inchirieri motocompresoare pentru aplicatii industriale

-inchirieri generatoare electrice

Pentru oferte de pret contactati-ne la office@tipfor.ro sau 07291014692

Let’s Drill !

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*