Foraje puturi Ilfov si imprejurimi

foraje puturi ilfov

Foraje puturi Ilfov – apa de calitate din strate acvifere de adancime

Tipfor SRL executa foraje puturi in orice localitate din sudul țării dar mai ales foraje puturi Ilfov. Avem echipe și suntem pregătiți să preluăm comenzi de oriunde. Suntem specializați în executarea unor foraje puturi la mare adâncime.

Căci societatea Tipfor executa puturi de apa de 10 ani in intreaga tara. Dispunem de mai multe instalatii de foraj asa incat sa acceptăm aproape orice lucrare. Avem in dotare utilaje cu dimensiuni mici dar cu randamente foarte bune in zonele de campie. Dar avem și utilaje pe camion pentru zonele dificile (pentru roca).

Forajele a devenit o afacere pentru toata lumea. Cel putin asa rezulta din multitudinea de anunturi inserate in portaluri online. Amatorul de fantani si de puturi pentru apa potabila va gasi cu certitudine multe oferte. Care mai de care mai tentante, atat din punct de vedere a pretului cat si a vitezei de executie.

Un lucru pe care insa cei care cauta forari puturi nu-l stiu, si nici nu au cum sa-l stie, este cel legat de calitatea forajelor obtinute. Dar o sa-l afle in relativ scurt timp de la inceperea exploatarii putului. Adica aceste foraje „culese” de pe portaluri de anunturi online sunt in general practicate de asa-zisii meseriasi independenti. Care nu presteaza pe baza de acte, adică nu au firme, nu platesc impozite. Intr-un cuvant, fac evaziune fiscala.

Lucrari de foraje puturi realizate in Ilfov

Ca meseriasii de foraje puturi fac evaziune ar trebui sa fie treaba statului, el este dator sa urmareasca aceste lucruri. Dar partea proasta este ca oamenilor care „contracteaza” astfel de lucrari nu lise ofera decat garantii verbale. Adica ceva de genul, lasă nene, că dacă nu-ti merge vin si-ti refac forajul. Asta s-o credeti dvs., ca odata ce peretii putului s-au darâmat, forajul mai este ce a fost. Nicidecum, de fapt va trebui să plătiți din nou. Și iată cum un foraj iefttin poate deveni un coșmar!

foraje puturi ilfov
Tipfor SRL vine cu oferte de foraje puturi Ilfov pentru a asigura necesarul de apa din agricultura si fermele de cestere a animalelor. Suntem deschisi la colaborari cu fermierii din Romania

Tipfor.Srl

În ceea ce ne privește, Tipfor SRL poate oricând să prezinte un portofoliu de lucrări de foraje. Nu doar atât, putem să le localizăm și să le indicăm cu precizie. „Acolo am forat” noi, putem spune oricând, nu facem evaziune, puteti merge oricand sa vedeti. Mai jos aveti cateva din cele mai reprezentative foraje puturi executate de noi in zona Ilfov in cursul anului trecut.

 • Forari puturi Ilfov, Magurele la adancimea de 120 metri, debit obtinut 3000 litri/ora.
 • Foraj put apa Ilfov, Ferentari la adancimea de 87 metri, debit obtinut 2500 litri/ora.
 • Put apa Ilfov, Otopeni la adancimea 114 metri, debit obtinut 3600 litri/ora.
 • Foraje puturi Ilfov la Cernica, Ilfov la adancimea de 98 metri, debit obtinut 3000 litri/ora.
 • Foraje in Teghes, Ilfov la adancimea 75 metri, debit obtinut 2000 litri/ora.
 • Jilava, Ilfov la adancimea de 78 metri, debit obtinut 3000 litri/ora.
 • Foraje puturi Ilfov, Vidra la adancimea de 75 metri, debit 3600 litri/ora.
 • Foraje puturi Ilfov in  Berceni la adancimea de 123 metri, debit obtinut 4000 litri/ora. Și tot in Ilfov la Voluntari put forat la adancimea de 93 metri, debit 3600 litri/ora.
 • Foraje puturi Bucuresti

Lucrari de foraje in judetul Ilfov si in zonele adiacente

Spuneam mai sus că executăm foraje puturi Ilfov si oriunde în tara si ne refeream la sudul României. Redăm mai jos câteva și din zonele adiacente Ilfovului. Cele de mai jos sunt din zona așa-zisului vechiului Regat al României.

 • Foraje puturi in Gaesti, Dambovita la adancimea de 111 metri, debit 3600 litri/ora , foraj artezian.
 • Foraje in Pitesti, Arges la adancimea de 140 metri, debit obtinut 4000 litri/ora. Alt put in Pitesti, Arges la adancimea 190 metri, debit 5000 litri/ora. Foaje si la Bascov, Pitesti, la adancimea 105 metri, debit 3000 litri/ora.
 • De asemenea, am foratin Targoviste, Dambovita la adancimea de 70 metri, debit obtinut 2500 litri/ora.
 • In Ploiesti, Prahova la adancimea de 90 metri, debit obtinut 3000 litri/ora.
 • Si un put destul de dificil in Valea Cucului, Prahova la adancimea de 120 metri, debit obtinut 4000 litri/ora.

Pentru oferte de pret personalizate va rugam sa ne contactati pe adresa office@tipfor.ro sau la telefon 0729104692.

> > Citeste aici si : Denisiparea puturilor

Genul de foraje executate de noi este o activitate des întâlnită în toată lumea. De exemplu,  firma de foraje puturi pentru irigatii in agricultura si uz casnic

Let’s Drill! Tipfor.

13 Comments

 1. DORESC OFERTĂ PTR. PUȚ LA 30-40 M ADÎNCIME (EXISTENT LA 5 M DE NIVELUL SOLULUI ȘI NIVELUL APEI LA 1 M ADÂNCIME). CE LUCRĂRI FACEȚI ȘI CE TREBUIE SĂ CUMPĂR EU.MAI AM O CASĂ CU UN PUȚ CU 41M PÂNĂ LA NIVELUL APEI ȘI 45M TOTAL(DOAR 4M DE APĂ)TREBUIE DENISIPAT. DORESC PREȚUL SEPARAT PTR. CELE DOUĂ LUCRĂRI ,MULȚUMESC

 2. Bună seara
  Mă interesează un preț pentru un put în localitatea Sinpetru Brasov.
  Cat este ml de put și ce cuprinde?
  Ce trebuie sa achiziționez eu?
  Care este grosimea țevii introduse?
  Mulțumesc
  Seara frumoasa

 3. Un put la 40 m adancime, in nordul Pitestiului, diametru variabil, primul platou fata de valea Raului Arges; cat costa pe variante diametru? ce necesita implicarea mea?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*