Fonduri nerambursabile pentru irigatii in camp. Foraje pentru apa

Foraje pentru apa.

Stiati ca Uniunea Europeana Prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 pentru Ofera finantare nerambursabila irigatii? 

Foraje pentru apa

 Fonduri europene nerambursabile.

Prin submasura 4.3 – Investitii pentru Dezvoltarea, Modernizarea  sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice.Puteti obtine finanatare  nerambursabila pana la  1.000.000 euro/ proiect. Si cheltuielile eligibile vor fi decontate in procent de 100%.

Prin ACEST proiect puteti obtine fondurile necesare pentru executia unor foraje pentru apa. Acestea au rolul sa asigure necesarul de apa pentru irigarea suprafetelor dorite. Totalul bugetului alocat este  de 218.000.000 euro.

Sprijinul acordat prin aceasta sub-masura pentru investitii in modernizarea infrastructurii secundare de irigatii va avea un efect pozitiv prin promovarea tehnologiilor noi, economisirea apei in agricultura si scaderea costurilor determinate de consumul apei.

Beneficiarii pot fi unitati administrativ teritoriale, persoane juridice de drept privat, asociatii, proprietari de padure.

SCOPUL investițiilor sprijinite în cadrul acestei submăsuri este de restructurare a modului de administrare şi utilizare a infrastructurii de acces  și de adaptare a infrastructurii de acces la noua structură agricolă şi forestieră, precum şi folosirea eficientă a infrastructurii utilizabile.

 

TIPFOR va ofera solutia completa pentru executia forajelor de apa si a sistemelor de pompare pentru irigatii in camp.

Click aici sa vezi mai mult: Pompe de caldura

http://portal.apdrp.ro/informatii_generale_pndr_investitii_prin_pndr_sm_4_3_infrastructura_agricola_si_forestiera_sm_4_3_infrastructura_de_irigatii

http://www.pndr.ro/pndr-2014-2020.html

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*