Tipfor srl este specializata in foraje puturi, are sediul social in Timisoara dar executa comenzi in toata Romania. Asa cum rezulta din site-ul nostru avem echipe de lucru pregatite sa execute lucrari de constructii bazate pe foraje. La orice ora din zi sau din noapte ne puteti trimite un mesaj despre solicitarile dvs. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Aria noastra de interes nu se limiteaza doar la judetul Timis, în cei 10 ani de activitate ne-am depasit cu mult limitele regionale. Am efectuat si vom continua sa preluam comenzi pentru foraje puturi in toata țara. Lucrăm peste tot, chiar dacă cele mai multe comenzi ale noastre provin din Bucuresti-Ilfov, Arges, Dambovita, Sibiu, Brasov…

Echipele Tipfor executa o gama diversificata si complexa de lucrari de constructii in sfera de foraje puturi. Astfel, Tipfor realizeaza lucrari de foraje pentru subtraversari sau consolidari de terenuri. Denisipari este o alta activitate conexa pentru societatea noastra.

utilaje de la foraje puturi
Tipfor srl are echipe mereu gata de drum, oriunde e nevoie de foraje in Romania

Documentație, executie foraje și mentenanță

Orice lucrare de construcție necesită proiecte și avize, într-un cuvant o intreaga documentatie. Aceasta se obtine de la firme specializate si autoritatile locale. Tipfor srl va informeaza ca este abilitata sa intocmeasca cea mai mare parte a documentatiilor in vederea executarii de foraje puturi, subtraversari, consolidari terenuri, etc.

Ne ocupam si de obtinerea avizelor de la autoritatile locale sau institutiile specializate. Astfel incat dvs nu trebuie sa faceti prea multi pasi, cele mai multe din avizele necesare le obtinem.

În ceea ce privește lucrarile de executie incadrate in foraje puturi, aveti o enumerare a principalelor noastre tipuri de lucrari.

  • Foraje de adancime pentru apa.
  • Puturi de adancime pentru apa.
  • Fantani de adancime.
  • Foraje pompe de caldura.
  • Instalații geotermale.
  • Sisteme de pompare.
  • Foraje micropiloti.
  • Foraje epuisment.
  • Puturi irigatii.
  • Documentatie autorizare foraje la Apele Romane

După cum se observă, Tipfor srl va ofera servicii care pleaca de la organizarea de santier si pana la alimentarea cu apa a locuintei. Indiferent ca este vorba de un sat, un cartier, o uzina sau cea mai elementara gospodarie.

Mentenanță, post garanție la foraje puturi

Forajele executate de Tipfor srl in general nu au nevoie de intervenții în perioada de garanție. Am dobândit deja experiența necesară pentru a nu lucra de două ori același lucru. Totuși, în situația în care se întâmplă ceva noi venim.

De asemenea, oferim clineților nosștri și asistențâă post garantie pentru orice tip de foraje. Mai mult, remediem și corectăm și alte lucrări. Realizăm denisipări, asecări, instalații de foraj geotermal…

Pentru oferte de pret personalizate va rugam sa ne contactati la adresa de mail : office@tipfor.ro sau telefonic la 0729104692

citeste si : denisipari puturi apa

Poate va intereseaza: Producator de tevi si prajini pentru foraje

servicii

 

https://www.facebook.com/tipfor/